dla rodziców

Firma szkoleniowa EMka

serdecznie zaprasza rodziców na warsztaty


„Rozszerzanie diety niemowląt” (0 – 1,5 roku)

W programie:

Warsztaty poprowadzi Anna Patrzałek – mgr inż. Żywienia Człowieka, specjalista dietetyki pediatrycznej, edukator w ogólnopolskim programie „Zdrowo jemy, zdrowo rośniemy”, mającego na celu poprawę jakości żywienia w placówkach oświatowych, twórca strony poświęconej żywieniu dzieci www.dylematymamyitaty.pl, współautorka książki „Dylematy mamy i taty w kuchni”, edukator w Banku Żywności w Krakowie, współtwórca i realizator programu o zdrowym żywieniu w szkołach, pasjonatka zdrowego żywienia i gotowania, prywatnie mama 5-latka.

Termin: 11.05.2019, godz. 11:00 – 13:00

Koszt: 80 zł

Zapisy i informacje pod numerem  606 878 185


„Naturalne fazy rozwoju dziecka w żywieniu” (1,5 – 6 lat)

W programie:

  1. Neofobia
  1. Słodycze w diecie dziecka

 

Warsztaty poprowadzi Anna Patrzałek – mgr inż. Żywienia Człowieka, specjalista dietetyki pediatrycznej, edukator w ogólnopolskim programie „Zdrowo jemy, zdrowo rośniemy”, mającego na celu poprawę jakości żywienia w placówkach oświatowych, twórca strony poświęconej żywieniu dzieci www.dylematymamyitaty.pl, współautorka książki „Dylematy mamy i taty w kuchni”, edukator w Banku Żywności w Krakowie, współtwórca i realizator programu o zdrowym żywieniu w szkołach, pasjonatka zdrowego żywienia i gotowania, prywatnie mama 5-latka.

Termin: 11.05.2019, godz. 8:30 – 10:30

Koszt: 80 zł

Zapisy i informacje pod numerem  606 878 185


Warsztaty kulinarno-sensoryczne dla dzieci z rodzicami

Wspólnie z dziećmi przygotujemy mini pizzerki z wybranymi dodatkami. Będzie się roiło od kolorów, a przy okazji porozmawiamy o tym dlaczego warto jeść kolorowo. W grupie dzieci chętniej sięgają po rozmaite dodatki i oswajają się z warzywami. Dzieci będą kroiły warzywa, tworzyły z ciasta pizzerki, nakładały dodatki – to świetne ćwiczenia sensoryczne i okazja do rozwoju motoryki małej, sprawności ręki.

Kiedy nasze pizzerki wylądują w piecu, sprawdzimy jak działają drożdże.

Na deser przygotujemy czekoladowe kulki mocy, przy okazji dowiadując się, jak powstają płatki owsiane, samodzielnie je mieląc w ręcznym młynku.

Zdrowa porcja zabawy i warzyw przy okazji.

Serdecznie zapraszam,

Anna Patrzałek

Warsztaty poprowadzi Anna Patrzałek – mgr inż. Żywienia Człowieka, specjalista dietetyki pediatrycznej, edukator w ogólnopolskim programie „Zdrowo jemy, zdrowo rośniemy”, mającego na celu poprawę jakości żywienia w placówkach oświatowych, twórca strony poświęconej żywieniu dzieci www.dylematymamyitaty.pl, współautorka książki „Dylematy mamy i taty w kuchni”, edukator w Banku Żywności w Krakowie, współtwórca i realizator programu o zdrowym żywieniu w szkołach, pasjonatka zdrowego żywienia i gotowania, prywatnie mama 5-latka.

Termin: 18.05.2019, godz. 9:00 – 11:00

Koszt: 80 zł/dziecko (w przypadku rodzeństwa 70 zł/dziecko)

Zapisy i informacje pod numerem  606 878 185